_MG_9594.jpgVinn ett kajak-
äventyr i SiljanVi bakar knäckebröd av svensk råg, friskt och klart vatten från egen källa, jäst och en nypa salt. Så enkelt är det. Vårt bageri ligger i härliga Leksand. Vi vill gärna bjuda dig och en vän på ett storslaget äventyr i vårt fantastiska landskap. Vi tar hand om er i 2 dygn. Vi börjar med en bagerivisning och den första natten bor ni i en bekväm stuga vid Siljan, här lagar vi mat och hänger lite vid Siljan. Dag två tar Pelle från Melker Kayaks med Er ut på en paddlingstur på Siljan och natt nummer två spenderar ni i tält på en avlägsen strand där vi lagar mat tillammans i det fria.

Vi står för mat och lånar ut utrustningen som krävs för att paddla och övernatta ute i det fria. Du behöver bara ta med bra kläder för de olika väder vi kan få. Resan till och från Leksand står du för själv. Tävlingen avslutas 15/6-2018. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Leksands Knäckebröd får ej deltaga i tävlingen.
Äventyret kommer ske under Augusti månad 2018.

För att vara med och tävla vill vi att du svarar på frågorna nedan, fyller i dina kontaktuppgifter och motiverar varför du ska vinna.


780-480-0.jpg780-480-0.jpg

1. Rullstensåsen där vi hämtar vårt vatten ifrån heter Badelundaåsen. Den sträcker sig ända till Nyköpings-trakten. Vart har denna ås sin början?

      

2. Råg, jäst, salt och vatten är vårt hemliga recept, kommunen där vårt bageri ligger
heter som sagt Leksand, men vad heter byn där vi sedan 1817 bakat och gör än idag?

   

3. Vi vill gärna veta varför just du skall vinna detta äventyr, motivera med max 200 bokstäver. Motiveringen skall gärna ha en lite äventyrligare karaktär.

  

 

Namn:
 

Telefonnummer:
 

E-post