Svenska - Leksands Knäckebröd - familjetradition i sex generationer - ctl00_cph1_f_sotpotatis-halloween-55-av-56-png_slideimg

NYHET

   Tre_Kullor_Favabona__Fron_29_av_30.jpg

*Tre Kullor Favabönor och Frön*

Den här gången bestämde sig bagarna för att baka ett tunnknäcke med mycket proteiner i för dig som tränar eller för dig som vill bjuda på något nytt och gott. Protein är ett energigivande näringsämne som är livsviktigt för kroppens funktioner.

Den goda smaken från de naturliga råvarorna och vattnet från vår egen källa är grunden till brödet. Tre Kullor är bakat i en helt egen del av bageriet där vi sätter degarna för hand och gräddar sedan på plåtar i konditoriugnar.




Vårt hemliga recept

  recept.jpg

I sex generationer har vi bakat knäckebröd i byn Häradsbygden. Svensk råg, vatten från egen källa, lite jäst och en nypa salt är vårt hemliga recept i vårt klassiskt goda knäckebröd.

SNABBMAT FRÅN LEKSAND

Här är svenskarnas nya favoriträtt. Snabbmat som är god, kul och enkel. Och nyttig. Med vårt knäckebröd som botten slipper du skicka upp blodsockret på onödiga nivåer. Dessutom tar det bara tio minuter i ugnen. Gör din egen capriciosa, hawaii, tacopizza eller hitta på något helt nytt. Här sätter bara fantasin gränser. Annars kan du använda vårt originalrecept. Garanterat succé och mycket nyttigare än vanlig pizza.

Veckans recept

Svenska - Leksands Knäckebröd - familjetradition i sex generationer - ctl00_cph1_pg41_exwrimg

Janssons knäckemacka

Sätt ugnen på 250 grader. Bred knäcket med smör. Varva anjovisfiléer och tunna skivor av den kal...

Dagens bröd

Svenska - Leksands Knäckebröd - familjetradition i sex generationer - ctl00_cph1_extodaysbreadpg132_extbimg

Rundrut

Precis som Knäcket, har Rund Rut en brungräddad variant. Martin, son till grundarna Jon Olof och A...

Svenska - Leksands Knäckebröd - familjetradition i sex generationer - ctl00_cph1_instaicon Instagram