Recept - Havreknäcke med kryddstekt lamm, - ctl00_cph1_prodimg

Havreknäcke med kryddstekt lamm,

mozzarella och rostad vitlök
  1. Putsa lammrostbiffen fri från senor och hinnor.
  2. Krydda med salt och kryddblandningen, stek i het panna.
  3. Baka klar i ugn på 100 grader i tills innertemperaturen är 58 grader låt vila och skär i tunna skivor.
  4. Krossa vitlöken och blanda med yoghurt och smaksätt med salt och peppar.
  5. Dela tomaterna, skiva mozzarella och finhacka timjan.
  6. Fördela alla ingredienserna på knäckebröden och toppa med timjan.

Ingredienser

Havreknäcke
120 g lammrostbiff eller skivad lammstek
2 msk five Spices
8 st gula och röda cocktailtomater
1 st buffelmozzarella
2 msk rostad vitlök
4 msk matlagningsyoghurt
2 kvistar timjan

Näringsvärde / 100g

Energivärde
Fett
-varav mättat fett
Kolhydrat
-varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt

Bild för nedladdning