Knacke_msli_29_av_30_002.jpg

Knäckemusli

Gör din egna goda musli

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Bryt knäckeskivorna i mindre bitar. Blanda gryn, kärnor, frön och flingor med knäckebrödet i en bunke. Blanda vatten och honung och vänd ner det i bunken. Strö ut muslin på bakplåten. Rosta i ugnen 1 25-30 min, vänd om muslin 2-3 gånger under tiden. Låt muslin eftertorka på plåten över natten. Blanda i tranbär och äpplen. 

Ingredienser

1o skivor Leksands Mini Rut
2 dl Havreflingor
0,5 dl Torkade tranbär
0,5 dl Torkade äpplen
1 dl Kokosflingor
1 dl Russin
0,5 dl Pumpakärnor
0,5 dl Solroskärnor
0,5 dl Honung
0,5 dl Vatten

Bild för nedladdning