Recept - Råmacka - ctl00_cph1_prodimg

Råmacka

med rom och äggula

Stryk ett lager Philadelphiaost på brödet och placera lökringen i mitten. Klicka romen i lökringen med en tesked och gör ett hål i mitten. Separera äggulan från vitan och placera gulan i mitten av romen. Du kan behålla äggulan i skalet om du vill. Dra några varv med pepparkvarnen och servera.

Tips: Perfekt som festligt tillbehör till råbiff. Variera genom att hacka rödlök fint i stället för att lägga hela lökringen på knäcket.

Ingredienser

1 bit Trekant Fyra Sädesslag
1/2 burk stenbitsrom
1 stor rödlöksskiva
1 ägg
Philadelphiaost
nymalen svartpeppar

Näringsvärde / 100g

Energivärde
Fett
-varav mättat fett
Kolhydrat
-varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt

Bild för nedladdning