Recept - Saint Agur med rostade rödbetor - ctl00_cph1_prodimg

Saint Agur med rostade rödbetor

i balsamvinäger
  1. Lägg rödbetorna på en plåt, ringla över olivolja och rosta i ugn på 225 grader i ca 30 min, salta och peppra.
  2. Låt svalna och lägg i en skål, slå på balsamvinäger och låt marinera i minst en timme, rör om under tiden.
  3. Lägg osten på knäckebröden och garnera med rödbetorna och eventuellt lite vattenkrasse.

Ingredienser

Rundrut normalgräddat
400 g färska rödbetor, skalade och i grova bitar
1 msk olivolja
3 msk balsamvinäger
150 g Saint Agur eller Brie
Ev. vattenkrasse

Näringsvärde / 100g

Energivärde
Fett
-varav mättat fett
Kolhydrat
-varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt

Bild för nedladdning