Recept - Tomat- och olivröra - ctl00_cph1_prodimg

Tomat- och olivröra

med rostad parmaskinka och basilikakeso
  1. Blanda oliverna med soltorkad tomat, olivolja och rödlök. Smaka av med salt och peppar och vänd i den färska tomaten sist.
  2. Lägg skinkan på bakplåtspapper och rosta den i ugnen på 250 grader i ca fem minuter, låt svalna.
  3. Blanda keson med basilikan, smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg upp en klick keso på knäckebröden, toppa med tomat- och olivröran och garnera med lite rostad skinka.

Ingredienser

Knäcke normalgräddat
1/2 dl urkärnade valfria oliver, grovhackade
2 msk soltorkad tomat, hackad
1 tsk olivolja
2 msk rödlök, hackad
1 plommontomat, hackad
2 stora skivor parmaskinka, tunt skivade
1 dl keso
1/2 kruka basilika, grovhackad

Näringsvärde / 100g

Energivärde
Fett
-varav mättat fett
Kolhydrat
-varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt

Bild för nedladdning